Νέες οικονομικές ευκαιρίες από τη Vitelica. Ένας εύκολος τρόπος να βρείτε την υγεία σας και ένα σταθερό εισόδημα.

Η Vitelica έχει ανατινάξει το Διαδίκτυο με το καινοτόμο προϊόν της το Via Energy και ταχέως κατακτά την διεθνή αγορά και την αγάπη των πελατών και των συνεργατών. Ο όμιλος εταιρειών για 10 χρόνια πλέον κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά τεχνολογίας Διαδικτύου και έχει συσσωρεύσει μια τεράστια εμπειρία. Δημιούργησε όχι μόνο ένα πολύ αποτελεσματικό χρήσιμο προϊόν, αλλά και μια μοναδική επιχείρηση. Τώρα ο καθένας μπορεί να γίνει επιτυχής – η εταιρεία προσφέρει μια μοναδική επιχειρηματική στρατηγική, που επιτρέπει να κερδίζεις εκατομμύρια. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αλλάξει τη ζωή τους ποιοτικά χάρη στην συνεργασία τους με τη Vitelica και στο προϊόν Via Energy!

Η VITELICA είναι μια εταιρεία που αποτελεί μέρος ενός σύγχρονου διεθνούς ομίλου που δραστηριοποιείται στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας. Για 10 χρόνια εμείς δημιουργούμε και προωθούμε τα προηγμένα και εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να γίνουν υγιείς, όμορφοι και επιτυχείς.

Ο όμιλος εταιρειών άρχισε τις δραστηριότητές του το 2007 στην Αγγλία, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή η έδρα της εταιρείας, όπου συντονίζεται το κύριο έργο της ανάπτυξης των επιχειρηματικών στρατηγικών που μας επιτρέπουν να ονομάζουμε τον εαυτό μας με τόλμη την εταιρεία του μέλλοντος. Ενώ οι άλλοι χρησιμοποιούν τις ξεπερασμένες μεθόδους προώθησης, εμείς κάθε μέρα βελτιώνουμε τις δικές μας καινοτόμες στρατηγικές και με ευχαρίστηση τους μοιραζόμαστε με τους συνεργάτες μας.

Την ίδια χρονιά, το 2007, ιδρύσαμε ένα ερευνητικό εργαστήριο στην Ελβετία, όπου μέχρι σήμερα διεκπεραιώνουμε με επιτυχία τις βασικές εργασίες για την ανάπτυξη και τη δοκιμή των προϊόντων μας που πληρούν τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας.

Συγκεντρώσαμε μια ομάδα νέων και ενεργητικών επιστημόνων που, όπως και εμείς, θέλουν να βελτιώσουν τον κόσμο. Δημιουργούν προϊόντα που υπόκεινται σε ένα ευρύ φάσμα μικροβιολογικών και χημικών αναλύσεων, περνούν αρκετά στάδια ελέγχου ποιότητας και ολοκληρωμένης έρευνας από τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά εργαστήρια, τα οποία εγγυώνται τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.
Ήδη το 2009 εμείς καλύψαμε πλήρως την ευρωπαϊκή αγορά στον τομέα των πωλήσεων. Οι μοναδικές μας μέθοδοι προώθησης και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας επέτρεψαν γρήγορα να κερδίσουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και αυτή τη στιγμή έχουμε αντιπροσωπείες σε 60 χώρες του κόσμου, σε 5 ηπείρους. Και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε – αυτή τη στιγμή ξεκινήσαμε μια επιτυχημένη ανάπτυξη στην αγορά της Ασίας.

Η εμπειρία μας είναι 10 χρόνια σκληρής και καρποφόρας εργασίας. Πρόκειται για μια εμπειρία οικοδόμησης αποδοτικών και οικονομικά πετυχημένων επιχειρηματικών έργων και ανάπτυξης στην αγορά των άμεσων πωλήσεων. Έχοντας κάνει αυτόν τον δρόμο, συνειδητοποιήσαμε ότι μόνο μια καλά δεμένη ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν στο έργο και στο προϊόν με τα οποία ασχολούνται, μπορούν να σχηματίσουν πραγματικά εξαιρετικές επιτυχίες και αποτελέσματα. Και τώρα είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε όλη την πλούσια εμπειρία, τις γνώσεις και τους πόρους μας για να χτίσουμε την συνεργασία.

Δεν σας δίνουμε κενές υποσχέσεις, προσφέρουμε ένα πραγματικό προϊόν Via Energy, το οποίο λειτουργεί όχι μόνο για σας, αλλά και για το όφελός σας, παρέχοντας ένα σταθερό εισόδημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.