Μεγάλη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό, από τις πρώτες κιόλας μέρες προβολής του, έχει η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εκδοτική πρωτοβουλία στα digital media που ανέλαβε το mononews.gr να καταρτίσει τη λίστα με τους 100 Πιο Επιδραστικούς Έλληνες για το 2019: τη λίστα MONONEWS100 (πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη λίστα).

Η δημοσιογραφική ομάδα του mononews.gr, έπειτα από τρεις μήνες εντατικής δουλειάς, συγκέντρωσε και παρουσίασε τις σημαντικότερες προσωπικότητες από τον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας, της τραπεζικής, της πολιτικής, της τέχνης και του πολιτισμού, του αθλητισμού και της επιστήμης, με τη μεγαλύτερη επιρροή για τη χρονιά που μας πέρασε.

Το ενδιαφέρον των αναγνωστών φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ κατά το διάστημα από 10 έως 13 Φεβρουαρίου το αφιέρωμα διαβάστηκε συνολικά 22.620 φορές, με τον αριθμό να ανεβαίνει συνεχώς.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι, καθώς το γεγονός αυτό αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, ότι το αναγνωστικό κοινό έχει καθιερώσει το mononews.gr ως τον αξιόπιστο οδηγό του προς τη νέα εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.