Blog - HelNews

Πέντε Απίστευτα σκηνικά που ΑΝ Δεν τα κατέγραφε η κάμερα ΔΕΝ θα τα Βλέπαμε ΠΟΤΕ.

Τρελά και αστεία σκηνικά στη θάλασσα, στην αυλή, στο μετρό αλλά και πάνω σε μια ξαπλώστρα. Περιστατικά που δίνουν άλλη διάσταση στην καθημερινότητα.

Δείτε το βίντεο

Πηγη newmoney.gr

Εθισμός στο φαγητό: Ποιες τροφές είναι εθιστικές

Ο εθισμός στο φαγητό είναι όταν ένα άτομο εξαρτάται από ορισμένα είδη τροφίμων. Τα τρόφιμα που συμβάλλουν στον εθισμό είναι συνήθως ανθυγιεινά, όπως τα τσιπς, τα γλυκά, ή το λευκό ψωμί.

Τι είναι ο εθισμός στο φαγητό; 

Ο εθισμός στο φαγητό συνδέεται στενά με τις διατροφικές διαταραχές. Τέτοιες μπορεί να είναι η παχυσαρκία, η βουλιμία και άλλες. Μια θεωρία είναι ότι οι ασθενείς αναπτύσσουν χημική εξάρτηση από συγκεκριμένα τρόφιμα. Αυτό γίνεται με παρόμοιο τρόπο που κάποιοι άλλοι αναπτύσσουν εξάρτηση στο αλκοόλ, ή στη νικοτίνη.

Η κατανάλωση τροφίμων προκαλεί χημικές αντιδράσεις. Εκκρίνεται ντοπαμίνη, η οποία δρα ως “ανταμοιβή” και συνοδεύεται από ευχάριστα συναισθήματα στο άτομο. Αυτή και άλλες χημικές ουσίες μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως προσωρινή “λύτρωση” από τη συναισθηματική δυσφορία.

Ωστόσο, άλλη έρευνα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να δείχνουν ότι τα τρόφιμα έχουν τις ίδιες εθιστικές ιδιότητες με το αλκοόλ, ή τα τσιγάρα. Αυτή η έρευνα έδειξε ότι ο όρος “εθισμός στο φαγητό” είναι παραπλανητικός. Αυτό το λένε επειδή -ως όρος- υπονοεί ότι τα ίδια τα συστατικά είναι εθιστικά.

Ο εθισμός μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες:

 1. Εθισμός σε μια ουσία, όπως ένα φάρμακο
 2. Εθισμός σε μια συμπεριφορά, όπως το φαγητό

Αν και ο εθισμός στο φαγητό μπορεί να συμβάλει στην παχυσαρκία, δεν είναι ο μόνος παράγοντας. Μέχρι και το 10% των ανθρώπων με εθισμό στο φαγητό είναι λιποβαρή, ή με κατάλληλο βάρος, αλλά όχι παχύσαρκα άτομα.

Ποιες τροφές σχετίζονται με τον εθισμό στο φαγητό;

Πιστεύεται ότι οι πλούσιες σε ζάχαρη, λίπος, ή άμυλο τροφές συνδέονται στενότερα με τον εθισμό στο φαγητό.

Η Κλίμακα Διατροφικού Εθισμού του Yale είναι ένα ερωτηματολόγιο σχεδιασμένο για να βοηθήσει στη διάγνωση του προβλήματος. Σύμφωνα με τα όσα έχουν απαντήσει χιλιάδες άνθρωποι, οι πιο εθιστικές τροφές είναι:

 • Τσιπς
 • Τηγανητές πατάτες
 • Γλυκά
 • Σοκολάτα
 • Μπισκότα
 • Άσπρο ψωμί
 • Ζυμαρικά
 • Παγωτό

Εθισμός στο φαγητό: Με αυτά τα συμπτώματα εκδηλώνεται

Τα συμπτώματα μπορεί να είναι σωματικά, συναισθηματικά και κοινωνικά. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Ψυχαναγκαστική επιθυμία για φαγητό
 • Διαρκής ενασχόληση με την απόκτηση και κατανάλωση τροφής
 • Εξάρσεις υπερφαγίας, ή καταναγκαστική κατανάλωση φαγητού
 • Επαναλαμβανόμενες προσπάθειες διακοπής της υπερφαγίας, ακολουθούμενες από υποτροπές
 • Απώλεια ελέγχου για την ποσότητα, την συχνότητα και του τόπου που τρώει το άτομο
 • Αρνητικές επιπτώσεις στην οικογενειακή ζωή, την κοινωνικοποίηση και τα οικονομικά
 • Ανάγκη κατανάλωσης φαγητού για συναισθηματική απελευθέρωση
 • Το άτομο γευματίζει σε απομόνωση για να αποφευχθεί η προσοχή
 • Κατανάλωση τροφής μέχρι το σημείο της σωματικής δυσφορίας ή του πόνου

O εθισμός στο φαγητό μπορεί επίσης να επιφέρει αρνητικά συναισθήματα, όπως:

 • Ντροπή
 • Ενοχές
 • Δυσφορία
 • Μειωμένη αυτοεκτίμηση

Ο εθισμός στο φαγητό μπορεί επίσης να προκαλέσει φυσικές αντιδράσεις, όπως:

 • Έντονο περιορισμό τροφής
 • Καταναγκαστική άσκηση/γυμναστική
 • Έμετος που αυτο-προκαλείται από τον ασθενή

Εθισμός στο φαγητό: Θεραπεία και διαχείριση

Η θεραπεία για την εξάρτηση από τα τρόφιμα εστιάζει στις συναισθηματικές, σωματικές και ψυχολογικές ανάγκες του ατόμου.

Επίκεντρο είναι η διακοπή της καταστροφικής συνήθειας της χρόνιας υπερκατανάλωσης φαγητού. Στόχος είναι να αντικατασταθούν οι δυσλειτουργικές διατροφικές συνήθειες με υγιείς. Ταυτόχρονα να αντιμετωπιστούν προβλήματα, όπως η κατάθλιψη και το άγχος.

Οι θεραπείες που θεωρούνται αποτελεσματικές είναι:

 • Γνωστική συμπεριφορική θεραπεία. Στοχεύει στο να αλλάξει τον τρόπο και να δημιουργήσει νέους μηχανισμούς αντιμετώπισης για τους παράγοντες που προκαλούν την εξάρτηση από τα τρόφιμα. Μπορεί να γίνει μεμονωμένα ή σε μια ομάδα με άλλους.
 • Φάρμακα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση των συμπτωμάτων κατάθλιψης και άγχους.
 • Θεραπεία με επίκεντρο την λύση. Επικεντρώνεται στην εξεύρεση λύσεων για συγκεκριμένα θέματα στη ζωή ενός ατόμου. Προβλήματα δηλαδή που του προκαλούν άγχος και υπερκατανάλωση τροφής.
 • Θεραπεία τραύματος. Στοχεύει στο να αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο τραύμα, που σχετίζεται, ή προκαλέσει εθισμό στα τρόφιμα.
 • Διατροφική συμβουλευτική και διατροφικός προγραμματισμός. Βοηθάει το άτομο να αναπτύξει μια υγιή προσέγγιση στις επιλογές τροφίμων.

Εθισμός στο φαγητό: Αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορεί να σας βοηθήσουν

 • Αντικαταστήστε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα γλυκά με θρεπτικές τροφές
 • Αποφύγετε την καφεΐνη
 • Μην ενδίδετε άμεσα στην… λαχτάρα για φαγητό. Δώστε χρόνο να υποχωρήσει. Δείξτε εγκράτεια για 2-5 ημέρες με μόνο τρία ισορροπημένα γεύματα την ημέρα
 • Πίνετε άφθονο νερό
 • Να τρώτε πάντα στο τραπέζι. Να εστιάζετε στο φαγητό και να μασάτε αργά
 • Προετοιμάστε μια λίστα με υγιεινές τροφές πριν πάτε για ψώνια. Μείνετε σε αυτή την λίστα!
 • Να μαγειρεύετε τα γεύματά σας στο σπίτι
 • Να ασκείστε τακτικά
 • Να κοιμάστε καλά
 • Προσπαθήστε να μειώσετε το εργασιακό στρες και το κοινωνικό άγχος

iatropedia.gr

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Μετά από 4 χρόνια τα διέλυσαν όλα…

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, είπαν ξαφνικά αντίο ο ένας στον άλλον!

Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν είναι πια µαζί. Σύµφωνα µε τη Realnews, οι δύο ηθοποιοί, µόλις λίγες ηµέρες πριν, χώρισαν και όπως φαίνεται οριστικά, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός κόσµος µιλούσε για ένα από τα πιο ταιριαστά και όµορφα ζευγάρια του χώρου.

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει µεσολαβήσει ανάµεσά τους», σχολιάζει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον τους. Κεραυνός εν αιθρία, λοιπόν! Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από έναν µήνα η Ευγενία, σε µία από τις σπάνιες εκδηλώσεις… εξωστρέφειάς της µέσα από τα social media, ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram όµορφες φωτογραφίες από ένα event στο οποίο συµµετείχε µε τον σύντροφό της και µε φίλους τους. Μάλιστα, στη λεζάντα µιας από αυτές τις φωτογραφίες η ηθοποιός είχε σχολιάσει: «Τα όµορφα γίνονται οµορφότερα και τα δύσκολα πιο εύκολα όταν τα µοιράζεσαι µε την κατάλληλη παρέα. ∆ηµιουργήστε, λοιπόν, όσες περισσότερες µοναδικές και ζεστές αναµνήσεις µπορείτε µε τους αγαπηµένους σας ανθρώπους!».

Γι’ αυτό και ο χωρισµός, που ήρθε µόλις λίγα εικοσιτετράωρα µετά, εξέπληξε δυσάρεστα όλους όσοι τους γνώριζαν και τους είχαν συναναστραφεί µαζί στη διάρκεια της ευτυχισµένης σχέσης τους. Τι πραγµατικά συνέβη µεταξύ τους κανείς δεν το ξέΤο ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από το ξεκίνηµα της χειµερινής θεατρικής σεζόν του 2014 στις δοκιµές για την παράσταση «Πρόβα νυφικού» όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο.

Ήρθαν κοντά, ερωτεύτηκαν και ξεκίνησαν µαζί ένα ροµαντικό και τρυφερό «ταξίδι» που πολλοί πίστευαν πως θα έχει happy end. Παρά τη µακροχρόνια σχέση τους, πάντως, κανείς από τους δύο δεν έδειχνε φανατικός µε τον θεσµό του γάµου και µάλιστα η Ευγενία σε πρόσφατες συνεντεύξεις της είχε τονίσει πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί µε τον Αλκι και πως δεν σκέφτεται τον εαυτό της ντυµένο µε… νυφικό τουλάχιστον για το 2018!

Οι εξελίξεις στη σχέση τους ήταν, όπως δείχνουν τα πράγµατα, ραγδαίες και για λόγους που προς το παρόν παραµένουν άγνωστοι αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Άλλωστε, όσα χρόνια υπήρξαν ζευγάρι, απέφευγαν να µιλούν για τη σχέση τους, ενώ όταν έρχονταν τετ α τετ µε τους παπαράτσι, δεν έκρυβαν την αµηχανία τους, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων. Η τελευταία φορά που απαθανατίστηκαν πάντως σε δηµόσια έξοδό τους ήταν τον περασµένο Απρίλιο όταν έδωσαν το «παρών» στο Ιδρυµα «Μελίνα Μερκούρη» όπου φιλοξενήθηκε η βραδιά απονοµής του βραβείου «Μελίνα Μερκούρη».

Η Ευγενία ήταν υποψήφια και ο Αλκις υπήρξε πιο διαχυτικός από πoτέ δίνοντάς της ένα τρυφερό φιλί. Τι άλλαξε µέσα σε λίγες εβδοµάδες κανείς δεν το γνωρίζει. Ωστόσο, κοντινά τους πρόσωπα λένε πως και οι δύο φαίνονται αµετάκλητοι όσον αφορά την απόφασή τους να µην είναι πια µαζί. Ισως «ξεθώριασε» ο έρωτάς τους, ίσως ο Άλκης ενοχλήθηκε από την απόφασή της να φύγει περιοδεία ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι, ενώ ήταν µια ευκαιρία να το περάσουν µαζί κάνοντας διακοπές που τις είχε ανάγκη. Το γεγονός πως η Ευγενία τρέχει εδώ και καιρό από τη µια παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον είχε πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, επιµένει ο κύκλος τους.

Αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία της σχέσης τους και το έκαναν. Μετά τη σηµαντική αυτή απόφαση που πήραν για το τέλος του δεσµού τους, ο Άλκης ετοιµάζεται για διακοπές µε αντροπαρέα κι εκείνη βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το… προφητικό (;) έργο «Από τον γάµο στο διαζύγιο;» του Ζορζ Φεϊντό, που σκηνοθετεί η Ρουµπίνη Μοσχοχωρίδη και κάνει πρεµιέρα την 1η Ιουλίου στο Κηποθέατρο Λάρισας.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί µαζί µε τους Κώστα Αποστολάκη, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Ειρήνη Κουτρουµάνου και ∆ηµήτρη Τσικούρα. Αµέσως µετά θα φύγει για περιοδεία ανά την Ελλάδα και για τον χειµώνα έχει κλείσει να παίξει στις «Γυναίκες του Παπαδιαµάντη» αλλά και στον «Συµβολαιογράφο» που θα δούµε στο θέατρο «Χώρα». Οσο για τον γοητευτικό Αλ. Κούρκουλο, µετά τη σαρωτική επιτυχία της παράστασης «Μαντάµ Σουσού» τον χειµώνα που πέρασε, παίρνει µία µικρή καλοκαιρινή ανάσα και µέσα στον Αύγουστο θα ξεκινήσει πρόβες για το έργο «Αρτ» της Γιασµίν Ρεζά που θα ανέβει στο «Μικρό Παλλάς» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη. Στο έργο, εκτός από τον Αλ. Κούρκουλο και τον Θ. Αθερίδη, πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.


Φωτό: NDP
Πηγη gossip-tv.gr

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του «φίλου» που έθαψε τον Βασίλη Μελενικλή σε αυλή στη Δράμα

Τα έδωσε την ίδια μέρα στον έλληνα έμπορο ναρκωτικών της περιοχής, που μετά το ντόρο που έγινε, αποσύρθηκε και ανέλαβε άλλος.

Κάτοικοι της Αλιστράτης Σερρών κατήγγειλαν στο «Τούνελ» πως τα δύο αδέλφια από τη στιγμή που αφέθησαν ελεύθερα και επέστρεψαν στο σπίτι που έγινε ο τάφος του 37χρονου, δεν δίστασαν να απειλήσουν ανοιχτά όσους έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν στην εκπομπή.

Η μητέρα του άτυχου νέου γεμάτη θυμό και αγανάκτηση περίμενε στωικά έξω από το νοσοκομείο της Κομοτηνής τη διενέργεια της δεύτερης νεκροτομής από τον ειδικό πραγματογνώμονα που όρισε. Λίγες ώρες αργότερα συνόδεψε το παιδί της στην τελευταία του κατοικία στην Προσοτσάνη Δράμας.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει την οργή της, αναρωτιόταν με τι καρδιά η μάνα των «φίλων» του Βασίλη, μπορούσε να βγαίνει σ’ αυτή την αυλή και να πίνει τον καφέ της, ξέροντας πως κάτω από τα πόδια της, οι γιοι της είχαν θάψει το δικό της παιδί.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ιατροδικαστής και γιατρός Δημόσιας Υγείας Σωκράτης Τσαντίρης ανέφερε στο «Τούνελ» πως μετά το πέρας των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων θα είναι σε θέση να καταλήξει με σαφήνεια για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου νέου. Δεν απέκλεισε το γεγονός , ο θάνατος του να επήλθε από ασφυξία.

Τι είπε στο «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς, ανέφερε: «Μετά τα όσα ήρθαν στο φως, βλέπουμε πως υπάρχει το κακούργημα της διακίνησης ναρκωτικών και θα πρέπει να κληθούν τα δύο αδέλφια σαν κατηγορούμενοι έστω και για προμήθεια, για ν’ αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Τα χρήματα που είχε πάνω του το θύμα, ήταν κίνητρο. Θα πρέπει να ερευνηθεί τυχόν συμμετοχή τρίτων και θα ζητήσουμε να γίνει άμεσα αναπαράσταση».

Η ταφή, ο έμπορος θανάτου και η μάνα που γνώριζε…

Νωρίς το απόγευμα στην γειτονιά επικρατούσε ησυχία… Από το σπίτι που βρέθηκε θαμμένος ο άτυχος Βασίλης, ακουγόταν δυνατά το τραγούδι του Άκη Πάνου: «Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο…». Στο βάθος γάβγιζαν τα σκυλιά…

Η ρεπόρτερ του «Τούνελ» ανέβηκε με τα πόδια την ανηφόρα της γειτονιάς και βρέθηκε μπροστά στην πόρτα της αυλής που έγινε ο τάφος του 37χρονου. Οι δύο «φίλοι» του, έπιναν καφέ ακούγοντας τον Καζαντζίδη. Ο ένας που είχε μιλήσει στο «Τούνελ» πλησίασε τη δημοσιογράφο στην καγκελόπορτα της αυλής.

Ο αδελφός του τον ακολούθησε, άρχισε να ζητά συγγνώμη και να δίνει εξηγήσεις. Ο άλλος αντέδρασε: «Φύγε από δω ρε, μη σου κοπανήσω καμία, άιντε… Άσε με ρε να μιλήσω. Εγώ έκανα ό,τι έκανα. Εσύ δεν έκανες τίποτα…».

Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν μίλησε στο «Τούνελ» με γυρισμένη την πλάτη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του… Ο Θεός να με συγχωρέσει, τι άλλο να πω…».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί την προηγούμενη φορά της είπε ψέματα, ισχυρίστηκε πως δεν είπε την αλήθεια από φόβο.

Ανέφερε πως την επίμαχη μέρα ο Βασίλης μπήκε μέσα στο σπίτι, πήγε σε ένα δωμάτιο και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όταν μετά από ώρα ο «φίλος» του πήγε να δει τι κάνει, τον βρήκε παγωμένο.

«Είδα ότι η καρδιά του είχε σταματήσει κι άρχισα να του δίνω χαστούκια μήπως και συνέλθει. Φοβήθηκα να καλέσω ασθενοφόρο, μήπως έρθουν εδώ πέρα κάμερες! Φοβήθηκα μήπως μπλέξω γιατί είχα ακούσει για μια άλλη ανάλογη ιστορία και αυτόν τον μάζεψαν και τον ενοχοποίησαν… Κι άλλη φορά μου είχε μείνει και τον έσωσα με αλατόνερα, μου ‘χουν μείνει κι άλλα άτομα…», είπε στο «Τούνελ».

Ισχυρίστηκε πως έθαψε τον Βασίλη στην αυλή τους στις τρεις τα ξημερώματα. «Μόνος μου τον έθαψα. Ο αδελφός μου δεν μπορούσε. Έχει τη μέση του…».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως τα κατάφερε αφού δήλωνε άρρωστος, της απάντησε πως τότε ήταν καλά. Τόνισε πως μέχρι εκείνη την ώρα τον είχαν σε ένα δωμάτιο για να μην τους καταλάβει η μητέρα τους. Στη συνέχεια όμως μπέρδεψε τα λόγια του κι ενώ στην αρχή υποστήριξε πως είπε στη μητέρα του για το περιστατικό την επόμενη μέρα, μετά ισχυρίστηκε πως της το είπε πριν τον θάψουν.

Είπε ακόμη πως η μητέρα του όλο αυτό το διάστημα που ο Βασίλης ήταν θαμμένος στην αυλή του σπιτιού τους, συζητούσε μαζί του τι θα γινόταν με την οικογένεια του που τον αναζητούσε. «Κι εγώ το σκεφτόμουν από την πρώτη στιγμή, αλλά έλεγα να περάσει λίγος καιρός να μην είναι έτσι όπως είναι…!».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί δεν σκέφτηκε να παραδοθεί, απάντησε:
«Όχι! Τι να παραδοθώ; Τους είπα εγώ το ‘κανα και ελάτε να σας πω που είναι…».

«Έτσι εξαφανίσαμε τα στοιχεία του…»

Υποστήριξε πως ο ίδιος δεν ήξερε πως το θύμα είχε χρήματα πάνω του και πως τα πήρε ο αδελφός του. Στη συνέχεια πέταξε το μπουφάν του σε κάδο απορριμμάτων, μαζί με το κινητό του.

«Τον ψάξαμε αν είχε πάνω του ταυτότητα ή άλλα έγγραφα για να τα εξαφανίσουμε. Ο αδελφός μου βρήκε τα χρήματα αλλά δεν μου το είπε και τα κράτησε. Ήταν να πάει στο νοσοκομείο και πριν φύγει, μου έδωσε περίπου 650 ευρώ».

«Ναι, αλλά τον θάψατε με την ταυτότητα και το πορτοφόλι. Μόνο τα χρήματα έλειπαν», τον αντέκρουσε η δημοσιογράφος.

«Δεν ξέρω τίποτα για πορτοφόλι. Ο αδελφός μου πήρε τα λεφτά και δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Την ίδια μέρα τα πήρα όλα εγώ και τα έδωσα σε έναν έμπορο! Εδώ στο χωριό! Σ’ αυτόν που μας δίνει την ηρωίνη», ήταν η απάντηση του. Τόνισε πως πρόκειται για Έλληνα που αναρωτιόταν μάλιστα που βρήκαν τα δύο αδέλφια τόσα χρήματα. Μετά τον ντόρο που ξέσπασε, εκείνος αποσύρθηκε και ανέλαβε χρέη προμηθευτή, άλλος.

«Εγώ δεν ήθελα να τον δεχτώ. Σας το είπε και ο ταξιτζής που τον άκουσε να μου μιλάει στο τηλέφωνο… Ο Βασίλης όμως ήρθε και χτύπαγε τις πόρτες… Νόμιζα πως είχε μόνο πενήντα ευρώ. Σε άλλη τσέπη είχε τα πολλά λεφτά για να μη φαίνονται! Αλλά ο αδελφός μου δεν μου το είπε. Όταν τον ξανάψαξε μήπως μας είχε ξεφύγει τίποτα, βρήκε το κινητό του, μου το έδωσε και το απενεργοποίησα κάτω στην αγορά », είπε στην ρεπόρτερ της εκπομπής.

Υποστήριξε πως στη αρχή σκέφτηκε να τον μεταφέρει στην πιάτσα του χωριού για να μην τον βρουν στο σπίτι του, αλλά μετά αποφάσισε να τον θάψει για να μην τον ενοχοποιήσουν!

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως όλα όσα προηγήθηκαν δείχνουν μεθόδευση και πως όλα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν ψέματα, εκείνος απάντησε:
«Στη θέση μου τι θα λέγατε; Ζητάω συγγνώμη από τους συγγενείς, αλλά τι συγγνώμη θέλουν; Ό,τι έγινε, έγινε. Θα υποστώ τις συνέπειες, ό,τι έκανα, έκανα…».

Αλιστράτη: Απειλές μετά την αποκάλυψη

Μετά τις αποκαλύψεις του «Τούνελ» στην κωμόπολη της Αλιστράτης οι κάτοικοι παραμέρισαν τους φόβους τους και αποφάσισαν να σπάσουν το νόμο της σιωπής που επικρατούσε στην περιοχή τους για χρόνια.

Φαίνεται ότι οι εξελίξεις ενόχλησαν ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές της απίστευτης αυτής ιστορίας, που δεν δίστασαν να απειλήσουν ανοιχτά κάποιους απ’ τους κατοίκους. Μάρτυρας που είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια των ερευνών στην εκπομπή για τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια όλων, δέχτηκε την κατά μέτωπο επίθεση ενός από τους δύο δράστες που αφέθησαν ελεύθεροι.

Μια μέρα πριν πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο της Κομοτηνής η δεύτερη νεκροτομή στον άτυχο νέο, ο ένας από τα δύο αδέλφια που τον έθαψαν στην αυλή του, σταμάτησε μπροστά στον μάρτυρα στην καφετέρια που διατηρεί και άρχιζε να του φωνάζει: «Θα σε θάψω… Αν ξανασχοληθείς μαζί μας , θα σε θάψουμε…».

Μετά από λίγο που πέρασε ξανά από το σημείο, άρχισε πάλι τις απειλές: «Εγώ είμαι τρελός, Το μαγαζί σου θα στο κάψω… Θα στο κάνω καλοκαιρινό…». Ο μάρτυρας ενημέρωσε την Αστυνομία και εκεί του είπαν ότι στην περίπτωση που τον απειλήσει ξανά, μπορεί να υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Πηγή: anikolouli.gr

«Σφαγή» Ζαχαριάδη- Φωκά στην εκπομπή του Αυτιά! «Να πας να κλάψεις στον Λεβέντη»- «Είσαι γυρολόγος, ανεπάγγελτος»

Ακόμη μια σφοδρή αντιπαράθεση που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο και ξέφυγε εντελώς από τα πολιτικά όρια εξελίχθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά.

Αφορμή το Σκοπιανό, με τον κ. Ζαχαριάδη να προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει και τον κ. Φωκά να τον διακόπτει, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να «καρφώνει» τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ενθυμούμενος το παραλήρημά του από εξέδρας οπαδών του ΠΑΟΚ κατά της Βουλής, λέγοντάς του: «Εδώ δεν είμαστε σε εξέδρα του ΠΑΟΚ».

Ο κ. Φωκάς εκνευρίστηκε και απάντησε εξίσου αιχμηρά: «Μαθήματα από ανεπάγγελτους δε δέχομαι».

«Με ξέρεις; Βιολόγος είμαι!», απάντησε ο Κ. Ζαχαριάδης, με τον κ. Φωκά να ανταπαντά: «Γυρολόγος μήπως;».

«Δουλεύω από μικρό παιδί. Από σένα που έλεγες για το κοινοβούλιο που έλεγες να καεί να καεί… και σε πλήρωνε δε δέχομαι μαθήματα. Δε θα με ξαναπείς ανεπάγγελτο γιατί δε με ξέρεις. Εγώ δουλεύω σκληρά… Ακούς τι σου λέω;», ανέφερε πάλι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εσείς φωνάζατε το ίδιο ακριβώς σύνθημα στο Σύνταγμα και γίνατε υπουργοί… Σπούδασες Αγγλία μέχρι τα 28 και ξέρεις. Θα μας πεις εσύ για τα Σκόπια;», απάντησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

«Εσύ διορίστηκες από τον Λεβέντη και μιλάς; Να πας να κλάψεις στον Λεβέντη, ντροπή σου!», είπε ο Κ. Ζαχαριάδης και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά είπε: «Εσείς κύριε Αυτιά έχετε την ευθύνη. Προβοκάρει και είναι ξεκάθαρο».

Κάπου εκεί παρενέβη ο Γ. Αυτιάς και πήγε σε διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα…

πηγή: thecaller.gr

Γέμισαν ένα παλιό Lada με τσιμέντο για να δουν αν θα μπορέσει να κινηθεί

Ένα ταλαιπωρημένο, πλην τίμιο Lada αποτέλεσε το πεδίο πειραματισμού των «αρρωστημένων» μυαλών του ρωσικού Гараж 54 (Garage 54 εις την αγγλικήν), ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς καναλιού στο youtube με 1,4 εκατομμύρια συνδρομητές.

Οι τύποι, λοιπόν, που αρέσκονται να κάνουν διάφορες περίεργες δοκιμές, ήθελαν να δουν τι θα συμβεί αν γέμιζαν ένα Lada με πέντε τόνους τσιμέντο!

Πήραν λοιπόν το δύσμοιρο σεντάν, απομόνωσαν τη θέση οδηγού με μια ξύλινη κατασκευή και αφαίρεσαν το κάθισμα συνοδηγού και τις πίσω θέσεις.

Γέμισαν το πορτμπαγκάζ με τσιμέντο, όπως επίσης και το εσωτερικό του οχήματος. Όταν το τσιμέντο «έδεσε», το Lada «έκατσε» και η δοκιμασία ξεκίνησε.

Θα μπορούσε άραγε το αυτοκίνητο να διανύσει κάποια μέτρα με τις δικές του δυνάμεις ή δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση; Οι πρώτες προσπάθειες του οδηγού έπεσαν στο κενό, με καπνούς να βγαίνουν από την εξάτμιση. Ο συμπλέκτης ταλαιπωρήθηκε μεν, αλλά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.

Χρειάστηκε η συνδρομή μεγαλύτερου οχήματος που ρυμούλκησε το Lada σε ένα σημείο που το οδόστρωμα ήταν θεωρητικά καλύτερο. Ο οδηγός γέμισε με αέρα τα λάστιχα και προσπάθησε ξανά να βολτάρει με το… τσιμεντένιο Lada.

Και αυτή τη φορά όλα πήγαν πρίμα. Παρά το βάρος του το ρωσικό σεντάν των πέντε και πλέον τόνων, αποδείχθηκε λίρα εκατό, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο…

Πηγή: newsbeast.gr

Διαγραφή προστίμου “Μαμουθ” για την Καίτη Γαρμπή!

Μετά από δικαστική απόφαση, η Καίτη Γαρμπή έχει κάθε λόγο να χαμογελάει αφού διαγράφηκε το πρόστιμο ύψους 900.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο από τον Πέτρο Κουσουλό, και σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών διαγράφεται το υπέρογκο αυτό ποσό το οποίο είχε προκύψει από φορολογικό έλεγχο που είχε γίνει στην τραγουδίστρια από το φορολογικό έτος 2000 και μετά. Όπως απεφάνθη η δικαιοσύνη, δεν μπορούσε να αποδειχθεί ότι υπήρχε τόσο μεγάλο ύψος φοροδιαφυγής από την τραγουδίστρια και μετά από εκ νέου έλεγχο αποφασίστηκε στις δικαστικές αίθουσες να διαγραφεί το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Πηγη gossip-tv.gr

Το ξέσπασμα της Άννας Κορακάκη για τη συμφωνία: Σαν Μακεδόνισσα λυπάμαι

Ξέσπασε κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό η Άννα Κορακάκη.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Ολυμπιονίκης έγραψε: «Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά», έγραψε η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής. «Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Ελληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε».

»Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα…», καταλήγει.

Από τη Θεσσαλονίκη ο Έλληνας Bartender of the Year 2018 (Εικόνες)

O Θεσσαλονικιός Αχιλλέας Πλακίδας, bartender του «Γορίλα» αναδείχθηκε Bartender of the Year 2018, επικρατώντας στο ελληνικό τελικό του World Class.

Στον ελληνικό τελικό πήραν μέρος 12 bartenders οι οποίοι πέρασαν από τρία διαφορετικά challenges.

Ο Αχιλλέας Πλακίδας ξεχώρισε με τα κοκτέιλ του και πήρε την πρώτη θέση και τον τίτλο του Έλληνα Bartender of the Year 2018.

Ο Αχιλλέας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό στο Βερολίνο, όπου του ευχόμαστε να φέρει το πρώτο βραβείο στον Πύργο τον Λευκό.

Επιστροφή «Βόμβα» Στην Τηλεόραση! Μεγάλη Ηθοποιός Επιστρέφει Μετά από 14 Χρόνια Απουσίας! Επιτέλους!

Μετά από 14 χρόνια απουσίας, γνωστή Ελληνίδα πρωταγωνίστρια που απολαμβάναμε μόνο στο θέατρο, αποφάσισε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη η οποία μίλησε στη Realnews για το δυναμικό της comeback: «Είχα ρίξει όλο μου το βάρος στο θέατρο και δεν είχα χρόνο να μπω κανονικά σε μια σειρά, όπως έκανα παλιά με τα Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, τον Κίτρινο φάκελο, Η αγάπη άργησε μια μέρα κλπ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μια πρόταση που να με εξιτάρει κι αυτή ήρθε από τον Τάσο Ψαρρά, που ετοιμάζει το «Η ζωή εν τάφω» του Μυριβίλη για την κρατική τηλεόραση.
Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, όταν η τηλεόραση δίνει χώρο σε δημιουργούς να μεταφέρουν στο γυαλί μυθιστορήματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά. Ναι, τα κανάλια πρέπει να στηρίξουν τη μυθοπλασία και, ναι, η κίνηση της κρατικής μας τηλεόρασης να περιλάβει στο μενού της το «Η ζωή εν τάφω», δια χειρός και εμπνεύσεως Τάσου Ψαρρά, είναι εξαιρετική. Είναι χαρά μου, λοιπόν, να επιστρέψω στην τηλεόραση με μια τόσο φιλόδοξη δουλειά όπως αυτή».

πηγή: gossip-tv.gr

Best of....

Δείτε Την Γκολάρα Που Έβαλε (VIDEO)

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ότι έχει μπει στο δρόμο που του έχει χαράξει ο πατέρας του.Στο τελευταίο φιλικό της Πορτογαλίας με την...

Don't Miss