Τα 10 πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών συγκεντρώνουν πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, δείχνοντας ξεκάθαρα ποιοι σταρ κάνουν χρυσές γιορτές, εξαργυρώνοντας εκατομμύρια από την διαχρονική τους επιτυχία.

Οι πασίγνωστες μελωδίες τους πλημμυρίζουν τα αυτιά μας τέτοιες μέρες και παρόλο που προς το τέλος των γιορτών μας έχουν κάνει τα νευρά κρόσσια, κάθε χρόνο δεν βλέπουμε την ώρα να τα ξανακούσουμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για christmas song gif

Τα πιο αγαπημένα από τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αποδεικνύονται πραγματικό χρυσωρυχείο, ενώ οι ερμηνευτές τους περνάνε πραγματικά καλές γιορτές με τα χρήματα που συγκεντρώνουν οι προβολές των τραγουδιών τους στο YouTube.
Η μάχη κάθε χρόνο για να διατηρηθεί η πρωτιά είναι σκληρή, καθώς εκτός από το γόητρο της πρώτης θέσης, οι θεάσεις στο YouTube δείχνουν την τάση προτίμησης και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που επιλέγουν ανάλογα τις δικές τους «λίστες αέρα» για τους ακροατές.

Αποτέλεσμα εικόνας για christmas dancing gif

Και φυσικά οι πολλαπλές επανεκτελέσεις των δημοφιλέστερων τραγουδιών, από τους ίδιους τους ερμηνευτές που τα πρωτοκυκλοφόρησαν, εξασφαλίζουν ακόμα περισσότερα έσοδα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, από την αναπαραγωγή μίας και μόνο μελωδίας για πολλά – πολλά χρόνια…
Κάθε μέρα του Δεκέμβρη που πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, αλλά και σε όλη την διάρκεια των εορτών προστίθενται δεκάδες χιλιάδες προβολές σε κάθε video ξεχωριστά, μεταβάλλοντας την λίστα κάθε χρόνο. Αυτή είναι η λίστα δημοφιλέστερων τραγουδιών, όπως διαμορφώθηκε το 2017.

#1 Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

370,1 εκατομμύρια προβολές

#2 Wham! – Last Christmas

307,2 εκατομμύρια προβολές

#3 Justin Bieber – Mistletoe

305,9 εκατομμύρια προβολές

#4 Pentatonix Little – Drummer Boy

160,3 εκατομμύρια προβολές

#5 Mariah Carey ft. Justin Bieber – All I Want For Christmas Is You

151,8 εκατομμύρια προβολές

#6 Ariana Grande – Santa Tell Me

139 εκατομμύρια προβολές

#7 Pentatonix – Carol of the Bells

107,7 εκατομμύρια προβολές

#8 Train – Shake up Christmas

76,5 εκατομμύρια προβολές

#9 Shakin Stevens – Merry Christmas Everyone

48,1 εκατομμύρια προβολές

#10 The Pogues ft. Kirsty MacColl – Fairytale Of New York

43,7 εκατομμύρια προβολές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.