Η Σελήνη σήμερα μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Σκορπιό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και θετική διάθεση που λειτουργεί ευνοϊκά στις σχέσεις εν γένει. Και επειδή είναι η γιορτή των ερωτευμένων σήμερα, το ουράνιο σκηνικό φρόντισε να μας χαρίσει την εύνοια του, γεμίζοντας τη μέρα με φλερτ και άφθονο ρομαντισμό.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Ας μη ξεχάσουμε όμως ότι η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ενδέχεται να μας ωθήσει σε μία βαθύτερη εσωστρέφεια λόγω ανασφαλειών και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη αστρολογική όψη μας βοηθά να κάνουμε μια βουτιά μέσα μας, να δούμε ξεκάθαρα μέσα μας τι είναι αυτό που μας επιβαρύνει σε ψυχολογικό επίπεδο και να έρθουμε αντιμέτωποι με ότι μας εμποδίζει να ξεπεράσουμε απωθημένα και ενοχές που κρύβουμε μέσα μας.

Στα αισθηματικά, το πάθος απογειώνεται και λειτουργεί μοναδικά στις προσωπικές σχέσεις, αρκεί να μην αφήσουμε τη ζήλια να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο και να προκαλέσει ζητήματα στην προσωπική μας ζωή. Επίσης όσον αφορά το χρήμα η διαίσθησή μας είναι εξαιρετική και μπορεί να μας βοηθήσει σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, ώστε να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εμάς.

Νωρίς το πρωί, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση και να μας ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά και την ψυχολογία μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά την οδήγηση, καθώς φαίνεται η νευρικότητα να εκτονώνεται με ευκολία κατά τις μετακινήσεις μας και δεν θα διστάσουμε να έρθουμε σε σημαντικές αντιπαραθέσεις, χωρίς επί της ουσίας να υπάρχουν λόγοι.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ίσως να εκδηλώσουμε κάποια καχυποψία απέναντι σε κοντινά μας άτομα ή και πρόσωπα με τα οποία συναλλασσόμαστε οικονομικά, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας, καθώς σήμερα θα είναι αλάνθαστο. Επίσης, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί ιδιαίτερη ευκολία στο να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και ενοχές που μπορεί να μας προβληματίζουν και να φορτίζουν την ψυχολογία μας. Ήρθε η στιγμή να εκδηλώσουμε με αμεσότητα ότι μας έχουν αφήσει τραύματα του παρελθόντος που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε και να προσπαθήσουμε να τα επουλώσουμε με το να αποδεχτούμε την ύπαρξη τους, αλλά και συζητώντας τα με τα κοντινά μας πρόσωπα.

Ζώδια και τύχη σήμερα.

Ποια είναι τα 3 ζώδια που ευνοούνται από την τύχη σήμερα: Σίγουρα οι Ταύροι ευνοούνται πολύ σήμερα, χάρη στην εύνοια του Ήλιου! Ακολουθούν οι Δίδυμοι που απολαμβάνουν της υποστήριξης του Κρόνου.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Αιγόκερως με έναν Δίδυμο ή έναν Κριό θα έχουν υπέροχες στιγμές, όπως και ο Ταύρος με έναν Λέοντα ή ένα Ζυγό. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα αισθηματικά ή τα επαγγελματικά σας.

Σήμερα γιορτάζουν.

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.