Αποτελεί ένα από τα μεγάλα «μυστήρια», αλλά και ένα από τα βασικά ζητήματα συζήτησης στις σχέσεις των ανθρώπων.

«Πόσους/πόσες εραστές/ερωμένες είχες στη ζωή σου;».

Συνήθως, ανάλογα με τον ερωτόντα, η απάντηση διαφέρει: οι άνδρες μεταξύ τους αυξάνουν τον αριθμό των ερωτικών του κατακτήσεων, ενώ όταν απαντούν σε γυναίκες, κρατούν και μια… πισινή. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: υπάρχει ένας «ιδανικός» αριθμός ερωτικών συντρόφων;

Το ερώτημα αυτό επιχείρησε να απαντήσει γνωστό σάιτ γνωριμιών, κάνοντας διαδικτυακή δημοσκόπηση μεταξύ των χρηστών του και το αποτέλεσμα έχει βγει.

Το 40% των ανδρών και το 49% των γυναικών απάντησε ότι ο ιδανικός αριθμός βρίσκεται μεταξύ 10 και 14 ερωτικών συντρόφων, με τους 12 να θεωρούνται ο «τέλειος» αριθμός.

Σημειώνεται ότι το 70% των ανδρών και το 66% των γυναικών θεωρεί ότι λιγότεροι από δέκα ερωτικοί σύντροφοι δείχνουν «έλλειψη εμπειρίας και διάθεσης για περιπέτεια», ενώ άνω των 19 ερωτικών συντρόφων θεωρούνται σημάδι σεξουαλικής ανωριμότητας ή απουσίας συναισθημάτων.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η πλειοψηφία των ανδρών (53%) θέλει να ξέρει πόσους συντρόφους είχε η τρέχουσα σύντροφός του, ενώ μόνο το 45% των γυναικών ενδιαφέρεται για αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.