Πάντα αγαπάμε τη μητέρα μας, ακόμα και αν είναι σαν αυτές γιατί χρωστάμε τουλάχιστον το γεγονός ότι μας έδωσε ζωή και πόνεσε για εμάς.
Δεν είμαστε υπέρ των παγκόσμιων ημερών γιατί δεν έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα παρά μόνο να θυμόμαστε μία και μόνο μέρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ή κάτι που πρέπει να τιμηθεί κ.τ.λ. ενώ θα έπρεπε να θυμόμαστε όλο το χρόνο αυτά που καλούμαστε να τιμήσουμε μία συγκεκριμένη μέρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί και με τίτλο οι 5 κορυφαίες μαμάδες θα αλλάζαμε τον τίτλο και θα το κάναμε οι 4 απαράδεκτες μαμάδες εξαιρώντας την τελευταία που δεν έκανε κάτι στο παιδί.

Ειδικά η πρώτη είναι ο ορισμός του “μαμά με κάνεις ρεζίλι”! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε και κυρίως μην ξεχνάτε, τη μητέρα μας την αγαπάμε κάθε μέρα όλο το χρόνο και δεχόμαστε τη διαφορετικότητά της, την γκρίνια της και την ατάκα “ζακέτα πάρε” γιατί αν δεν μπορούμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο που μας έδωσε ζωή δεν θα μπορέσουμε να σεβαστούμε τίποτα στη ζωή μας.ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.