Ο Κλεομένης μπήκε στη ζωή των Σεβαστών και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η Μυρσίνη ενθουσιάστηκε από την αριστοκρατική του καταγωγή και στα μάτια του είδε τον ιδανικό σύντροφο για τη μοναχοκόρη της, την Πηνελόπη.

Ωστόσο, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, εκείνος έχει διπλή ζωή, την οποία μέχρι στιγμής καταφέρνει να κρύψει καλά. Ο Μελέτης, όμως, γνωρίζοντας το μυστικό του, καταφέρνει να πείσει τον Κωνσταντή να οργανώσουν ένα σχέδιο προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν και να οδηγήσουν τον Δούκα να τον διώξει για πάντα από τη ζωή τους. Αυτό θα το επιτύχουν μέσω του Δημητράκη, ο οποίος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλεομένη και να τον κάνει να του εξομολογηθεί πράγματα για τη ζωή του που κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής παρακολουθούν κάθε του κίνηση.

Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνονται πως ο Δούκας ανακαλύπτει το σχέδιό τους κι έτσι ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πει στον πατέρα του την αλήθεια για όσα σχεδιάζει. Τι επόμενες μέρες, όμως, το μυστικό του Κλεομένη αποκαλύπτεται σε ακόμη έναν άνθρωπο. Αυτός δεν είναι άλλος από την Πηνελόπη, η οποία βρίσκεται τυχαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του συζύγου της. Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις και απαιτεί να της πουν την αλήθεια. Δεν μπορεί να πιστέψει πως θυσίασε τον έρωτά της για τον Μελέτη για να παντρευτεί έναν άνθρωπο που κοροϊδεύει την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Έτσι, αποφασίζει να συναντήσει τον Δημητράκη και να τον ρωτήσει ανοικτά αν όντως αληθεύουν όσα της είπε ο Μελέτης. Η Πηνελόπη μαθαίνει σοκαρισμένη την πραγματικότητα και αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει τον αδελφό της και τον Μελέτη να τον ξεσκεπάσουν. Θέλει να απαλλαγεί από τον Κλεομένη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς δίπλα του περνάει άσχημα και την κυριεύει ο φόβος.

Το μόνο που μένει είναι να καταφέρουν να αποδείξουν όσα ξέρουν και στον Δούκα. Θα τα καταφέρουν όμως, ή ο Κλεομένης θα μπορέσει ακόμη μία φορά να ξεγλιστρήσει;

MYtv – Σοφία  Τσίρκα

Σχετικό νέο:

Ξεκατινιάστηκαν Καινούργιου και Τούνη εν μέσω πανδημίας. Το σουτιέν και το παρελθόν

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τούνη προκαλεί. Άλλωστε αυτό έχει μάθει να κάνει. Και το κάνει απο τότε που ήταν άγνωστη και αγνώριστη, επι της υποδοχής στα μαγαζιά του Μουρατίδη στη Θεσσαλονίκη. Τότε που έκανε κρά να βρεί μπαλαδόρο… για να κάνει χάμο.

Κλαϊν. Ο καθένας έχει το παρελθόν του. Όμως. Λέω εγώ τώρα.

Μήπως οι δυο ξανθιές με το ψεύτικο μαλλί-και πολλά ακόμη ψεύτικα πάνω τους-έχουν παρελθόν;

Μήπως υπέβοσκε… κάτι;

Μήπως η Κατερίνα της την είχε φυλαγμένη απο το παρελθόν;

Αναρωτιέμαι απλά.

Γιατί κάποτε… κάτι κολλητοί μπαλαδόροι… ήταν και ξεπέτες τους.

Λέω εγώ πάλι τώρα.

Πάμε τώρα στο θέμα-ανάθεμα της κόντρας.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η δεύτερη μέσα από το κανάλι της που διατηρεί στο Youtube και κάνει κρά να το κάνει κι αυτό γνωστό … δημοσίευσε ένα βίντεο της ίδιας με τον σύντροφό της και τον κολλητό της. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της γι’ αυτό που είδε.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει μεγάλη απήχηση. Και έχει ένα Instagram το οποίο αισθητικά είναι ωραίο. Αυτή την περίοδο το χειρίζονται όλο λάθος. Δεν είναι Απόκριες, ούτε παιχνίδι. Δεν είπαμε να κλειστούμε σε ένα σπίτι και να μοιρολογούμε. Τρία άτομα τόσο κοντά… Είναι ένα κορίτσι που έχει απήχηση και σε νέα παιδιά. Αυτό δεν είναι το σωστό πρότυπο κατά την άποψή μου. Ούτε οι ερωτήσεις. Ας το κρατήσει το χιούμορ της για αργότερα, ας έχει χιούμορ. Ας ανεβάζει τη διάθεση με πολύ ωραίες φωτογραφίες, αλλά όλο αυτό είναι λάθος. Να είναι ο σύντροφός σου δίπλα εντάξει. Αλλά το άλλο το παιδί; Νομίζω πως πρέπει να φύγει λίγο από αυτό το σεξουαλικό και να το χειριστεί λίγο διαφορετικά.

Η Τούνη είδε τα όσα ειπώθηκαν και απάντησε με ένα InstaStory παροτρύνοντας την παρουσιάστρια να δει ολόκληρο το βίντεο ενώ τόνισε πως στην εκπομπή της, κράζουν με μεγάλη ευκολία.

Σου βάζω το λινκ να κάνεις swipe up να δεις ολόκληρο το βιντεάκι που –με μεγάλη ευκολία- κράζετε στο πάνελ της εκπομπής σου. Μιας και είμαι βέβαιη πως δεν μπήκες καν στον κόπο να το δεις, πριν τοποθετηθείς δημόσια για εμένα και το περιεχόμενο του βίντεο.

 

Κορίτσια σας προτείνω και στις δυο… να φάτε απο μια φασολάδα… και να ζήσετε… μια πολυ έντονη εντερική παλλινδρόμηση…

Με αγάπη πάντα… ποιος χέστηκε;

Δείτε το βίντεο:

Τούνη- Βίντεο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter: